Tisdag 17/2

Idag står det inte mycket på schemat.
Dagen erbjöd en sväng till Micke =)
Sen ikväll bär det av på teorilära med fotbollen.

Måste göra mig iordning nu för att sedan åka.

Puss påer alla sockersöta där ute

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh mysigt att du fick dig en sväng med honom :)

Teorilära? Våra killar hade nån sånn genomgång förra månaden med en elitdomare.. Johan kom hem & sa "det är så många nya regler, man får ju inte göra någonting längre.." haha. Klagade över att han kommer få en massa varningar i år. Stackarn :P



Jo man tycker ju det men han är ju så envis att det går inte. Han vill spela fotboll dygnet runt.

Nej det är ju lite pirrigt det där, du får komma på något smidigt sätt att ta reda på vad han tycker :)



Det ska ju kännas helt rätt & det gjorde det verkligen för oss. Sen blev det ganska naturligt när han flyttade & vi helt plötsligt bodde 10 mil ifrån varandra då var jag där non-stop och hjälpte honom fixa med alla möbler & grejer. Till slut gav han med sig och gav mig en egen nyckel haha.

Nej jag vet inte om vi är jobbiga, men det är lite konstigt att alla lämnar byggnaden.. menmen. Det har nog mer att göra med att folk inte gärna bor kvar i Landskrona med rån, skottlossningar & misshandel stup i kvarten. Plus att det är dåliga tider med ekonomin & hyrorna mitt inne i stan är förbannat dyra.

Haha jo det blir ju lite långt att åka det ;) Men du hade varit varmt välkommen kan jag lova.



Puss&Kram

2009-02-18 @ 12:24:26
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: johanna

har du frågat honom ännu? ;)

2009-02-18 @ 16:53:41
URL: http://stizie.se
Postat av: Sandra

Åhh minns hur det var :) Jag & johan hann typ aldrig träffas i början eftersom han alltid hade jobbet eller fotbollen. Så man blir sådär super-hoppa-upp-och-ner-glad varje gång man hinner ses!! Så glad för din skull.

Tror inte våra killar har sånn genomgång förrän på träningslägret sen. Men det är ju bra att prata igenom det :)

Jo jag vet & Johan har ganska så svårt att hålla tyst när han är på planen så han tycker det är jättejobbigt och "man får inte ens slå ut med armarna, vad är det för skitsnack?" ;) Men ja, det är ju lite överdrivet tcyker jag. Haha fick hon gult för det? Snacka om dumt! Det är ju i positiv bemärkelse att mana på sitt lag, herrgud!



Jo man vill ju det :) Men ja, det är inte lätt alltid.



Nej man får ju se vad som händer & det är ganska spännande och samtidigt frustrerande. Jag menar jag tänker på hur det hade sett ut om Johan valt att gå till Norge istället för Landskrona då hade ju allting varit helt annorlunda. 10 mil kändes ändå inte SÅ farligt. Så nu i början när allting är nytt, spännande och kul så gör inte 6 mil er så mycket :)

Haha jag man undrar ju för den ena lägenheten där flyttade dom in för typ tre månader sedan och nu sticker dom igen så man känner sig lite småjobbig haha.

Nej verkligen inte men jag blir så trött för det är verkligen ingenting som blir bättre. Det är typ ett väpnat rån här om dagen och vi har en LITEN stad. Polisen gör ingenting alls.

Jo det är riktigt dyrt att bo inne i stan men vi har inte så mycket val.. betalar hellre mer för att bo där det är marginellt säkrare att bo.

Puss&Kram

2009-02-18 @ 18:50:58
URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0